Trek'n Eat Pasta met Zalm en Pesto is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd van Katadyn. Lees verder »
Trek'n Eat Pasta met Zalm en Pesto is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd van Katadyn. Het betreft hier een enkele portie met een totale voedingswaarde van 637 kcal.
Dit is dé vismaaltijd van Trek’n Eat
Heerlijke macaroni met zalm-pesto voor echte visliefhebbers. Een vleugje knoflook geeft een extra smaak-uitbreiding terwijl de tomaat ervoor zorgt dat er ook een frisse noot aanwezig is.
In het februari 2013-nummer van het Duitse tijdschrift “Outdoor” werd deze Trek’n Eat Pasta met Zalm en Pesto maaltijd bestempeld als “Beste Koop”.
Gevriesdroogde maaltijden zijn erg lang houdbaar, behouden hun smaak en voedingstoffen en zijn zeer gemakkelijk te bereiden. Je hoeft alleen maar 520 ml kokend water toe te voegen, even te roeren en het 10 minuten te laten trekken. En daarna kun je heerlijk eten!
Ingrediënten: pasta 65% (gries van harde tarwe, ei, zout), kaassaus (bevat melk), tomaten, spinazie, zonnebloemoliepoeder (bevat melk, E551), zalm 3%, knoflookpoeder.
Allergenen: eieren, vis, glutenhoudend, melk
Voedingswaarde inhoud verpakking: 2693 kJ / 637 kcal
Gewicht: 160 gram
Afmetingen: 23 x 20 cm
Houdbaarheid: ca. 3 jaar
Trek'n Eat - lang houdbaar gevriesdroogd voedsel van Katadyn
De Trek'n Eat gevriesdroogde maaltijden zijn lang houdbaar en worden verpakt onder beschermende atmosfeer. De houdbaarheid van deze producten is meerdere jaren over de THT-datum heen. Bewaar het voedsel in ongeopende verpakkingen op een droge koele plaats, zonder het aan grote temperatuurverschillen bloot te stellen, voor een optimale houdbaarheid.
Een goede bewaarmethode om de folieverpakkingen langer houdbaar te maken is om ze in een goed afsluitbare emmer met deksel, met zo min mogelijk overgebleven ruimte en zakjes zuurstof-absorbers, te stoppen.
Vriesdrogen
Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gevriesdroogd voedsel verliest niet aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig; je hoeft alleen water toe te voegen.