Trek'n Eat Jachtschotel met Rundvlees (Beef Casserole met Noodles) is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd met vlees van Katadyn. Lees verder »
Trek'n Eat Jachtschotel met Rundvlees is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd van Katadyn.
De Duitse benaming voor dit gerecht is 'Jägertopf mit Rindfleisch und Nudeln Försterin'
Het betreft hier een enkele portie met een totale voedingswaarde van 2685 kJ / 638 kcal.
Jachtschotel met Rundvlees en Pasta van Trek’n Eat gevriesdroogde maaltijden
Gevriesdroogde maaltijden zijn erg lang houdbaar, behouden hun smaak en voedingstoffen en zijn zeer gemakkelijk te bereiden.
Bereiding: Vul de zak met kokend water tot 8 cm op de vullijn (480 ml), goed roeren, zak afsluiten en 5 tot 10 minuten laten wellen.
- Gemakkelijk te bereiden
- Alleen water benodigd
- Lang houdbaar - 4 tot 5 jaar
Voedingswaarde (per 100 gram droog gewicht):
Energie: 1744 kJ / 417 kcal
Vet: 14,1 gram
waarvan verzadigd: 2,3 gram
Koolhydraten: 54,4 gram
waarvan suiker: 6,1 gram
Vezels: 0,1 gram
Eiwit: 16,0 gram
Zout: 2,7 gram
Ingrediënten: Pasta 50% (gries van harde tarwe, ei, zout), jus, zonnebloemoliepoeder (bevat melk, E551), rundvlees 9%, wei-eiwitconcentraat, maltodextrine, aardappelmeel, champignons, gemodificeerd zetmeel, kruidenmix (bevat selderij), peterselie, peper, rozemarijnextract, zout, natuurlijk aroma. Gedroogd vleesgehalte: 14 gram (komt overeen met ongeveer 57 gram vers vlees).
Allergenen: melk, ei, tarwe en selderij.
Voedingswaarde inhoud verpakking: 2685 kJ / 638 kcal
Gewicht: 160 gram
Afmetingen: 23 x 20 cm
Houdbaarheid: ca. 4 tot 5 jaar
Trek'n Eat - lang houdbaar gevriesdroogd voedsel van Katadyn
De Trek'n Eat gevriesdroogde maaltijden zijn lang houdbaar en worden verpakt onder beschermende atmosfeer. De houdbaarheid van deze producten is meerdere jaren over de THT-datum heen. Bewaar het voedsel in ongeopende verpakkingen op een droge koele plaats, zonder het aan grote temperatuurverschillen bloot te stellen, voor een optimale houdbaarheid.
Een goede bewaarmethode om de folieverpakkingen langer houdbaar te maken is om ze in een goed afsluitbare emmer met deksel, met zo min mogelijk overgebleven ruimte en zakjes zuurstof-absorbers, te stoppen.
Vriesdrogen
Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gevriesdroogd voedsel verliest niet aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig; je hoeft alleen water toe te voegen.