Trek'n Eat Roerei met ui (Scrambled Eggs) is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd van Katadyn. Perfect voor je ontbijt. Lees verder »
Trek'n Eat Roerei met ui (Scrambled Eggs) is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd van Katadyn. Het betreft hier een enkele portie met een totale voedingswaarde van 3095 kJ / 744 kcal.
De Duitse naam voor dit gerecht is: Trek'n Eat Rührei mit Zwiebeln
De Engelse naam voor dit gerecht is: Trek'n Eat Scrambled Eggs with Onions
Een klassieker - 'Roerei met ui' van Trek’n Eat gevriesdroogde maaltijden
Gevriesdroogde maaltijden zijn erg lang houdbaar, behouden hun smaak en voedingstoffen en zijn zeer gemakkelijk te bereiden.
Bereiding: Inhoud in 185 ml koud water mengen en in hete pan braden. Vet toevoegen is niet vereist. En daarna kun je heerlijk eten!
- Alleen water benodigd
- Lang houdbaar (tot zo'n 4-5 jaar - maar in de praktijk langer, onder goede bewaaromstandigheden)
- Glutenvrij
Voedingswaarde (per 100 gram droog gewicht):
Energie: 2312 kJ / 553 kcal
Eiwit: 28,2 gram
Koolhydraten: 16 gram
waarvan suiker: 12,4 gram
Vet: 41,5 gram
waarvan verzadigd: 4,3 gram
Zout: 1,9 gram
Vezels: 4,5 gram
Ingrediënten: heel-eipoeder 45%, zonnebloem-oliepoeder (bevat melk, E551), volle melk, uien 8%, tomatenvlokken, zout, peterselie, bieslook, peper.
Allergenen: eieren, melk
Voedingswaarde inhoud verpakking: 3095 kJ / 744 kcal
Gewicht: 125 gram
Water toe te voegen: 185 ml
Totaalgewicht na bereiding: 310 gram
Afmetingen: 23 x 20 cm
Houdbaarheid: ca. 4 tot 5 jaar houdbaar volgens opgaaf producent.
Trek'n Eat - lang houdbaar gevriesdroogd voedsel van Katadyn
De Trek'n Eat gevriesdroogde maaltijden zijn lang houdbaar en worden verpakt onder beschermende atmosfeer. De houdbaarheid van deze producten is meerdere jaren over de THT-datum heen. Bewaar het voedsel in ongeopende verpakkingen op een droge koele plaats, zonder het aan grote temperatuurverschillen bloot te stellen, voor een optimale houdbaarheid.
Een goede bewaarmethode om de folieverpakkingen langer houdbaar te maken is om ze in een goed afsluitbare emmer met deksel, met zo min mogelijk overgebleven ruimte en zakjes zuurstof-absorbers, te stoppen.
Vriesdrogen
Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gevriesdroogd voedsel verliest niet aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig; je hoeft alleen water toe te voegen.