Trek'n Eat Hongaarse Goulash met Noodles (rundvleesgerecht)
Trek'n Eat Hongaarse Stoofpot met Noodles is een heerlijk gekruid Goulash rundvlees-gerecht. Een voedzame gevriesdroogde warme maaltijd van Katadyn. Lees verder »
Trek'n Eat Hongaarse Stoofpot met Noodles (rundvleesgerecht) is een heerlijk gekruid Goulash rundvlees-gerecht. Het is een voedzame gevriesdroogde warme maaltijd van Katadyn.
De Duitse benaming voor dit gerecht is 'Ungarntopf mit Rindfleisch und Nudeln'.
De Engelse benaming is 'Spicy Beef Casserole met Noodles'.
Het betreft hier een enkele portie met een totale voedingswaarde van 2725 kJ / 650 kcal.
Een Hongaars gekruid Goulash rundvlees-gerecht met pasta van Trek’n Eat gevriesdroogde maaltijden
Gevriesdroogde maaltijden zijn erg lang houdbaar, behouden hun smaak en voedingstoffen en zijn zeer gemakkelijk te bereiden. Je hoeft alleen maar 520 ml kokend water toe te voegen, even te roeren en het 10 minuten te laten trekken. En daarna kun je heerlijk eten!
Ingrediënten: pasta 50% (gries van harde tarwe, ei, zout), jus (bevat soja), sausbinder, rundvlees 8%, paprika, tomaten, chilipoeder, cayennepeper.
Allergenen: eieren, gluten, soja
Voedingswaarde inhoud verpakking: 2725 kJ / 650 kcal
Gewicht: 160 gram
Afmetingen: 23 x 20 cm
Houdbaarheid: ca. 4 tot 5 jaar
Trek'n Eat - lang houdbaar gevriesdroogd voedsel van Katadyn
De Trek'n Eat gevriesdroogde maaltijden zijn lang houdbaar en worden verpakt onder beschermende atmosfeer. De houdbaarheid van deze producten is meerdere jaren over de THT-datum heen. Bewaar het voedsel in ongeopende verpakkingen op een droge koele plaats, zonder het aan grote temperatuurverschillen bloot te stellen, voor een optimale houdbaarheid.
Een goede bewaarmethode om de folieverpakkingen langer houdbaar te maken is om ze in een goed afsluitbare emmer met deksel, met zo min mogelijk overgebleven ruimte en zakjes zuurstof-absorbers, te stoppen.
Vriesdrogen
Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gevriesdroogd voedsel verliest niet aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig; je hoeft alleen water toe te voegen.