Trek'n Eat Bospaddenstoelen-Ragout met Pasta (vegetarisch)
Trek'n Eat Bospaddenstoelen-Ragout met Pasta (vegetarisch) is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd van Katadyn. Lees verder »
Trek'n Eat Bospaddenstoelen-Ragout met Pasta (vegetarisch) is een heerlijke voedzame gevriesdroogde maaltijd van Katadyn. Het is een vegetarische maaltijd. Het betreft hier een enkele portie met een totale voedingswaarde van 2571 kJ / 614 kcal.
De Engelse benaming voor deze maaltijd is 'Wild Mushroom Ragout with Noodles'.
De Duitse benaming is 'Waldpilzragout mit Nudeln'.
Gevriesdroogde maaltijden zijn erg lang houdbaar, behouden hun smaak en voedingstoffen en zijn zeer gemakkelijk te bereiden. Je hoeft alleen maar 520 ml kokend water toe te voegen, even te roeren en het 10 minuten te laten trekken. En daarna kun je heerlijk eten!
Ingrediënten: pasta 50% (gries van harde tarwe, ei, zout), favabonen, zonnebloem-oliepoeder (bevat melk, E551), slagroompoeder, gemodificeerd zetmeel, aardappelmeel, champignons 3%, wei-eiwitconcentraat, kruidenmix (bevat selderij), eekhoorntjesbrood 2%, wortelen, tomaten, uien, zout, gistextract, peper.
Allergenen: eieren, glutenhoudend, melk, selderij
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram droog gewicht:
Energie: 384 kcal / 1607 kJ
Vet: 10 gram
waarvan verzadigd: 2,8 gram
Koolhydraten: 57,1 gram
waarvan suiker: 6,7 gram
Vezels: 3,1 gram
Eiwit: 14,1 gram
Zout: 1,4 gram
Gewicht: 160 gram
Afmetingen: 23 x 20 cm
Houdbaarheid: ca. 4 tot 5 jaar houdbaar volgens opgaaf producent.
Trek'n Eat - lang houdbaar gevriesdroogd voedsel van Katadyn
De Trek'n Eat gevriesdroogde maaltijden zijn lang houdbaar en worden verpakt onder beschermende atmosfeer. De houdbaarheid van deze producten is meerdere jaren over de THT-datum heen. Bewaar het voedsel in ongeopende verpakkingen op een droge koele plaats, zonder het aan grote temperatuurverschillen bloot te stellen, voor een optimale houdbaarheid.
Een goede bewaarmethode om de folieverpakkingen langer houdbaar te maken is om ze in een goed afsluitbare emmer met deksel, met zo min mogelijk overgebleven ruimte en zakjes zuurstof-absorbers, te stoppen.
Vriesdrogen
Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gevriesdroogd voedsel verliest niet aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig; je hoeft alleen water toe te voegen.